Miért használjunk lézeres távolságmérőt?
Miért használjunk lézeres távolságmérőt?
2018. január 12.

Építészek, belső építészek, burkolók, festők kedvelt eszköze a lézeres távolságmérő, mely a távolságok összeadásán túl elvégzi a terület- és térfogatszámítás műveleteit is.

Gyakran előfordul, hogy a terepviszonyok nem kedveznek a mérésnek, egy építési törmelék kupacon állva kell mérést végezni. Ilyenkor különösen nagy segítség egy olyan eszköz, amely pillanatokon belül megjeleníti a kijelzőn a mért eredményt, sőt tárolja is a memóriájában, és néhány gombnyomás után pl. a Pythagoras tétel felhasználásával komplett számításokat végez el nekünk.

A lézeres távolságmérő képes közvetett hosszmérésre is. Ez olyan esetekben lehet szükséges, amikor közvetlenül nem lehet megmérni a távolságot, mert valamilyen akadály van a szakasz két vége között, és az megszakítaná a lézersugár útját.

Az általunk forgalmazott Hitachi Laser Digital Meter öt mérési üzemmódba állítható: távolságmérés, folytatólagos távolságmérés, területmérés, térfogatmérés, oldal hosszának meghatározása. Kis mérete miatt, praktikus, zsebben is elfér. A készülék háttérvilágítása a sötét területeken is jó láthatóságot biztosít.

Keresse a lézeres távolságmérőt a H-Szerszám Kft. üzleteiben!

H-Szerszám City - Veszprém, Budapest u. 17.

H-Szerszám Center - Veszprém, Házgyári út 5/d (volt Agroker udvar)

Értesüljön elsőként a legújabb akciókról!