Kompresszorok – hétköznapokra és ipari használatra
Kompresszorok – hétköznapokra és ipari használatra
2018. július 10.

A mindennapokban legtöbbször a megfelelő keréknyomás szinten tartásához, a gumimatrac felfújásához használjuk a kompresszorokat. Természetesen itt vannak a műhelyek is, ahol tisztító műveletekhez, préslégszerszámokhoz, fényezési hibák javításához nélkülözhetetlenek.

Ha csak rövid ideig és ritkán van szükségünk sűrített levegőre, akkor megfelelő lehet a 2-3 bar nyomást biztosító kompresszor is. Amikor folyamatos, szabályozott, bár nem túl nagy levegőnyomásra van szükségünk, például festőmunkákhoz, akkor az ún. airbrush kompresszorok használata javasolt.

Az ipari kompresszorok akár 8 bar nyomás előállítására is képesek, mint például az általunk forgalmazott Einhell TC-AC 190/24/8, mely jó szolgálatot tesz számtalan sűrített levegővel végzett munkához. A szabályozott munkanyomás pontosan állítható a nyomáscsökkentővel és a nyomásmérő jelzi ki az értékét. Gyorskapcsolóval gyorsan és szerszám nélkül helyezhető üzembe. Az automatikus nyomáskapcsolónak, a visszacsapó és biztonsági szelepnek köszönhetően a lehető legnagyobb biztonságban van a kezelő.

A Metabo Mega 350-100W olajkenésű, dugattyús kompresszor maximálisan 10 bar nyomás előállítására képes. A munkanyomás a felhasználói igényeknek megfelelően szabályozható, a tehermentesítő szelepes nyomáskapcsoló jó hidegindítást tesz lehetővé.

További információkért keresse fel a H-Szerszám Kft. üzleteit:

H-Szerszám City - Veszprém, Budapest u. 17.

H-Szerszám Center - Veszprém, Házgyári út 5/d (volt Agroker udvar)

Értesüljön elsőként a legújabb akciókról!