Az esővízzel ne legyen gondja!
Az esővízzel ne legyen gondja!
2018. szeptember 3.

Esővíz tört be a pincébe? Víztelenítésre vagy átszivattyúzásra lenne szükség? 

Az AL-KO tisztavizes-, valamint szennyvízszivattyúk sokoldalúan bevethetők és nagy vízszállítást garantálnak. Segítségükkel egyszerűen végezhetők víztelenítési, vagy átszivattyúzási feladatok a medencéből, kerti tóból, ciszternából, esővíz tároló edényekből, leszívathatjuk bel- és árvizek esetén a pincékben megjelenő vizet, de lehetőséget nyújtanak arra is, hogy vizet vegyünk tavakból, folyókból.

Mindezen túl a tisztavizes, valamint kombi típusok akár 3mm visszamaradó vízszintig és képesek leszívni a vizet. Míg a tisztavizes típusok medencékben, úszótavakban, tartályokban, ciszternákban és kutakban használhatók, addig a szennyvízszivattyúk könnyedén és egyenletesen szivattyúzzák a szennyezőanyagot, vagy lebegő részecskéket tartalmazó vizet is, legfeljebb 30mm-es (38mm – DRAIN 20000 HD) szemcsenagyságig.

Extrém erőteljes az AL-KO speciális mélykút szivattyú, amely 55m emelőmagasságot produkál. Mindezeken túl szortimentünkben egyedülálló kombi szivattyúkat is talál: az AL-KO TWIN szivattyúk egyetlen készülékben egyesítik a szenny- és tisztavizes szivattyúk előnyeit. Búvárszivattyúink is jól teljesítenek, melyek magas nyomás mellet jelentős vízszállítást is produkálnak.

Érdeklődjön kínálatunkról üzleteinkben!

H-Szerszám City - Veszprém, Budapest u. 17. (OMV kúttal szemben)

H-Szerszám Center - Veszprém, Házgyári út 5/d (volt Agroker udvar)

H-Szerszám Szerszámház - Pécs, Táncsics Mihály u. 2. (Bőrgyár után)

Értesüljön elsőként a legújabb akciókról!