Használjuk okosan a lapvibrátorokat!
Használjuk okosan a lapvibrátorokat!
2018. június 13.

Vannak olyan földmunkák a ház körül,  - például udvarrendezés vagy garázsbejárat kialakítása -, melyeket  szakember segítsége nélkül is elvégezhetünk.

A lapvibrátorok alkalmasak aszfalt és útburkolat tömörítésre, fedő- és hordfelületek megmunkálására, akár eltérő talajviszonyok között is. Nélkülözhetetlenek a 250 mm-nél nem vastagabb betonréteg, föld, kőzúzalék kavicsrétegek tömörítésénél, födémek, padozatok, járdák, utak alapozási munkáinál, de akár térkő burkolatok bevibrálására, tömörítésére vagy a munkagödrök visszatöltésére is alkalmasak.

H-Szerszám TIPP

Térkő burkolatkészítéskor például a talaj kiemelésénél, ajánlatos figyelni a megfelelő lejtésre. A kialakított felületet lapvibrátor segítségével alaposan tömörítsük, majd ha megfelelő a tükörszint, akkor készítsük el a fagyálló teherhordó réteget zúzott kavicsból, vagy homokos kavicsból.

Kölcsönzés esetén kérjünk segítséget, hogy a kívánt munkát melyik lapvibrátor típussal tudjuk a leghatékonyabban elvégezni. A H-Szerszám Kft. üzleteiben, szakembereink készséggel állnak rendelkezésükre és segítenek a megfelelő munkagép kiválasztásában!

H-Szerszám City - Veszprém, Budapest u. 17. (OMV kúttal szemben)

H-Szerszám Center - Veszprém, Házgyári út 5/d (volt Agroker udvar)

H-Szerszám Szerszámház - Pécs, Táncsics Mihály u. 2. (Bőrgyár után)

Értesüljön elsőként a legújabb akciókról!