Új szerszámok vásárlása vagy régi géppark frissítése? – A megoldás: H-Szerszám
Új szerszámok vásárlása vagy régi géppark frissítése? – A megoldás: H-Szerszám
2020. november 24.

Vállalkozást indítana és szerszámokra van szüksége? Meglévő kéziszerszámait és gépparkját frissítené? Mindenre kínálunk megoldást!

Nemrégiben egy induló kisvállalkozás valósította meg teljes gép és szerszámbeszerzését üzletünkben. A professzionális elektromos és akkus szerszámoktól a mérőszalagig, mindent egy helyen, a mi üzletünkben szereztek be.

Nemcsak a kedvezmény lehetősége vezette ide őket, hanem a választék, a megbízható és időtálló márkatermékek, melyekkel hosszú távon is precíz, pontos munka végezhető.

Látták azt is, hogy számos géptípus kölcsönzésére is van lehetőség, így egyes szerszámgépek bérlésével megtakarítást is elérhetnek.

Ha pedig a gépek karbantartást vagy javítás igényelnek, akkor is tudnak hozzánk fordulni, hiszen szerszámgép szervizünk folyamatosan és rövid határidővel fogadja a meghibásodott gépeket.

Szívesen látunk minden profi szakembert vagy hobbi barkácsolót! Ugyanolyan figyelemmel szolgáljuk ki őket akkor is, ha csak egy darab csiszolóvászonért térnek be hozzánk mint akkor, ha szerszámgépek és kéziszerszámok teljes portfólióját szerzik be nálunk!

Az üzleteinkben ÖN-t is várjuk!

H-Szerszám City │ Veszprém, Budapest u. 17. (OMV kúttal szemben)

H-Szerszám Center │ Veszprém, Házgyári út 5/d (volt Agroker udvar)

Telefon: +36 88 404 303

Értesüljön elsőként a legújabb akciókról!