Polisztirolvágók üzleteinkben!
Polisztirolvágók üzleteinkben!
2021. június 11.

Modern és szakszerű megoldás a hőszigetelő táblák megmunkálásában! Gyors, pontos és tiszta vágás, a lapok előjelölése nélkül!  

Az EUROKOMAX Minicut 140 egykezes kézi polisztirolvágó hatékony megoldást nyújt a hőszigetelő táblák megmunkálásában. Gyors, pontos, tiszta vágás végezhető vele, akár közepes méretű lapok megmunkálása során is. A kézi polisztirolvágó íves vágásra is alkalmas, erős és merev vágókését hosszú élettartam jellemzi. Vágási vastagság maximum 14 cm. A vágópenge körülbelül 6-8 másodperc alatt melegszik fel és máris vágásra kész.

Az EUROKOMAX V113 polisztirolvágó előjelölés nélkül végez gyors és pontos vágást. Bárhová gyorsan felállítható kihajtható lábai segítségével, hálózati igénye 230 V/50 Hz. A vágási mélység állítható, így bármilyen vastagságú lap előállítható adott helyszínen. Jobb és baloldalon is kalibrált vonalzók és szögmérő áll rendelkezésre. Néhány alapinformáció:

Vágási hossz (cm): 106

Vágási vastagság (cm): 28

Vágási oldalszög: 0° – 90°

Vágási lapszög: 15° - 145°

A masszív, porfestett, strapabíró kivitelű alumínium váz és a gyártás során felhasznált minőségi anyagok hosszú élettartam mellett is zavartalan működést biztosítanak.

A termékismertetőket kérje üzleteinkben! Forduljon hozzánk bizalommal!

H-Szerszám City - Veszprém, Budapest u. 17. (OMV kúttal szemben)

H-Szerszám Center - Veszprém, Házgyári út 5/d (volt Agroker udvar)

 

Értesüljön elsőként a legújabb akciókról!